Mag ik mij even voorstellen

Ik ben Benjamin Grootswagers

Geboren 1967 en woonachtig in Sprang Capelle, gemeente waalwijk.
Mijn beroep is schilder/glaszetter. In deze hoedanigheid heb ik erg veel ervaring opgedaan met vrijwel alle facetten van glas en verf. Met name het renoveren van klassieke objecten, al dan niet in combinatie met glas, of glas in lood, hebben altijd mijn interesse gewekt.

Een deel van de benodigde technieken heb ik beroepsmatig aangeleerd echter drukt mijn eigen creatieve geest een belangrijk stempel op al mijn werk. Al op zeer jeugdige leeftijd ben ik, net als veel kinderen, begonnen met tekenen en schilderen. In mijn geval nam dat echter al snel grote vormen aan en de gehele woonomgeving werd, al dan niet gewenst, voorzien van muurschilderingen en portretten.

In de loop der jaren heb ik geƫxperimenteerd met allerlei meer of minder bekende schildertechnieken. Met betrekking tot glas be- en verwerking heb ik me onder andere georiƫnteerd op het gebied van glas in lood en de benodigde technieken aangeleerd.
Naast glas in lood heb ik me verdiept in fusing en brandschilderen. Vanzelfsprekend schept het mij veel voldoening om bij een opdracht bovengenoemde technieken te kunnen combineren en zodoende het object een unieke uitstraling te geven.

Datgene wat een opdrachtgever voor ogen heeft, tracht ik te verwezenlijken. Het blijft voor mij altijd een uitdaging om mijn grenzen te verleggen en het onmogelijke mogelijk te maken.
Mijn werkgebied vindt u niet alleen in Sprang-Capelle en Waalwijk maar ook in de ongeving van Tilburg en Breda.
Woont u buiten deze gebieden dan kan ik u ook van dienst zijn.

Benjamin Grootswagers

Adres
Benjamin Glas In Lood
Jacob Marisstraat 31
5161 VR Sprang-Capelle
Contact
Telefoon: 06-477 88 998
KvK nr:
18079993
BTW ID nr: NL001785052B36
Werkgebied:
Sprang-Capelle | Waalwijk | Tilburg | Breda | Waspik | Loon op Zand | Heusden | en Landelijk.